preskoči na sadržaj

Osnovna škola Krunoslava Kutena

 > Naslovnica
Obavijesti

POČETAK NASTAVE 8.11.2021.

Autor: Žarko Popović, 5. 11. 2021.

Poštovani,

nastava u matičnoj školi počinje u ponedjeljak 8.11.2021. u živo u jutarnjoj smjeni u 7:45 sati za više razrede (5. do 8. razred) i u 13:45 za niže razrede (1. do 4. razred).

Sve ostale područne škole počinju kao i obično u jutarnjoj smjeni osim PŠ Preseka koja će nastaviti raditi na daljinu u jutarnjoj smjeni do srijede 10.11.2021. kada se planira nastava u živo u dvije smjene. Viši razredi u jutarnjoj smjeni a niži u popodnevnoj smjeni. Način rada ovisi o izvođenju radova na centralnom grijanju pa vas molimo da budete strpljivi. Svi podatci o nastavi u PŠ Preseka biti će pravodobno objavljeni na mrežnim stranicama OŠ Krunoslava Kutena.

Molimo sve učenike i roditelje da se pridržavaju naputaka HZJZ i Civilnog stožera. Molimo roditelje da svakodnevno mjere temperaturu učenicima i da učenike sa povišenom temperaturom i simptomima bolesti ne šalju u školu. Preporučujemo da svi učenici od 1. do 8. razreda nose maske u školi a obavezno u autobusu.

                  S poštovanjem

                                                                        Ravnatelj OŠ Krunoslava Kutena

                                                                                     Žarko Popović, prof.
CMS za škole logo
Osnovna škola Krunoslava Kutena / Trg Petra Zrinskog 2, HR-10340 Vrbovec / os-kkutena-vrbovec.skole.hr / ured@os-kkutena-vrbovec.skole.hr
preskoči na navigaciju