preskoči na sadržaj

Osnovna škola Krunoslava Kutena

 > O školi  > Knjižnica
Virtualna knjižnica

Nacionalni kviz za poticanje čitanja 2020.

Autor: Snježana Posavec, 13. 11. 2020.

Ove školske godine Nacionalni kviz za poticanje čitanja prilagođen je novonastaloj situaciji te su učenice /-i sudionice /-i umjesto čitanja knjiga istražili online izvore informacija. Istražujući, učenici su pročitali zanimljivosti, zabavili se i usvojili nova znanja o čudesnom planetu Z. Kviz je bio aktivan u razdoblju od 14. 09. 2020. - 23. 10. 2020. Dio učenika potaknut je od strane nastavnice Dinke Mudri u sklopu virtualne literarne nastave, a dio učenika je uključen u kviz od strane knjižničarke Snježane Posavec.

Pobjednica za našu školu je Ida Palenik, učenica 8. b razreda koja će sudjelovati u izvlačenju na završnoj svečanosti.

Nažalost, zbog epidemiološke situacije završna svečanost kviza neće se odvijati kako je planirano, već će se izvlačenje dobitnika nagrada s popratnim programom snimiti ranije bez publike i objaviti u najavljenom terminu završne svečanosti 13.11. 2020. godine. 

Zahvaljujem svim učenicima na sudjelovanju kao i kolegici Dinki Mudri na dodatnoj motivaciji učenika i lijepoj suradnji.

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Krunoslava Kutena / Trg Petra Zrinskog 2, HR-10340 Vrbovec / os-kkutena-vrbovec.skole.hr / ured@os-kkutena-vrbovec.skole.hr
preskoči na navigaciju