preskoči na sadržaj

Osnovna škola Krunoslava Kutena

Vijesti

OBAVIJEST

Autor: Žarko Popović, 23. 3. 2020.

Poštovani,

i dalje vrijedi naputak MZO da se upisuju sati koji su prikazani na HRT 3 i na Sportskoj televiziji, plus sati ostalih predmeta po rasporedu škole. Dakle onako kako smo se dogovorili na sjednici Učiteljskog vijeća. Možete početi unositi takav raspored za prošli tjedan. Znam da to neće držati satnicu kakvu želimo ali takav je naputak.

Uz sve ovo zbog potresa je jedan dio Vrbovca ostao bez interneta i to onaj koji je je vezan uz tvrtku Wirelss Vrbovec. Prema tomu neki učenici ne mogu komunicirati preko interneta. Nije uputno slati roditelje u školu jer su u školi organizirana dežurstva i skraćeno je radno vrijeme nas koji dolazimo. Uostalom po preporuci županije i grada treba izbjegavati rad sa strankama osim u hitnim slučajevima. Ako će ova situacija potrajati, pozvat ćemo roditelje da dođu u školu po kartice. Shodno tome imajte razumijevanja i živaca u radu. Za sva pitanja stojim na raspolaganju.
CMS za škole logo
Osnovna škola Krunoslava Kutena / Trg Petra Zrinskog 2, HR-10340 Vrbovec / os-kkutena-vrbovec.skole.hr / ured@os-kkutena-vrbovec.skole.hr
preskoči na navigaciju