2021-12-04 22:00:00

Kazalište u gostima "Ah, ta lektira ne da mi mira"

3.12.2021. g. knjižničarka Snježana Posavec organizirala je dolazak kazališne skupine u prostor školske knjižnice. S knjižničarkom je u organizaciji sudjelovala pripravnica Adrijana Levatić. Učenici 1.abc, 3.abc i 4.abc razreda uživali su u poučnoj predstavi "Ah, ta lektira ne da mi mira".

U predstavi knjiga pobjeđuje tehnologiju i učenici shvate koliko je važno čitati lektiru i koliko je važno čitati uopće.

Po završetku predstave, učenici 3.b razreda obradovali su glumce svojim likovnim radovima. ( U prilogu je fotografija glumaca koji proučavaju dobivene dječje likovne radove. )

Glumci su rado otišli i u PŠ Rakovec i odigrali predstavu za učenike 1.- 4. razreda. Zahvaljujem se učiteljici razredne nastave Mirjani Burec na lijepoj suradnji kao i ostalim učiteljicama razredne nastave. 

3.12.2021.g. knjižničarka Snježana Posavec organizirala je dolazak kazališne skupine u prostor školske knjižnice. Učenici 1.abc , 3.abc i 4.abc razreda uživali su u poučnoj predstavi "Ah, ta lektira ne da mi mira".

U zanimljivoj predstavi knjiga pobjeđuje tehnologiju i učenici shvate koliko je važno čitati lektiru i koliko je važno čitati uopće.

Po završetku predstave, učenici 3.b razreda obradovali su glumce svojim likovnim radovima. ( U prilogu je fotografija glumaca koji proučavaju dobivene dječje likovne radove. )

 


I. Osnovna škola Vrbovec