preskoči na sadržaj

Osnovna škola Krunoslava Kutena

Vijesti

Umjetnica

Autor: Natalija Mucafir, Administrator , 14. 11. 2019.

Umjetnička likovna organizacija pod nazivom Likovni klub „Paleta“ održava program crtanja i slikanja za sve uzraste. Okupljamo se u Srednjoj školi Vrbovec, a voditelj nam je prof. Ivan Lovreković. Program je podijeljen u 3 stupnja i obuhvaća crtačke i slikovne tehnike (akvarel, tempere, uljane boje…).

Ja se slikarstvom bavim već 3 godine, ali veliku želju za crtanjem pokazujem od malih nogu. Moje omiljeno sredstvo za rad su uljane boje zbog toga što mi daju osjećaj slobode kista. Najčešće slikam na platnu. Zanimljiva mi je i tehnika na staklu zbog toga što tek kad završim i pogledam drugu stranu, vidim što sam napravila i obično iznenadim i samu sebe.

27. rujna 2019.g. imala sam izložbu svojih radova, zajedno s ostalim polaznicima. Bile su izložene moje četiri slike: Crkva sv. Jurja u Rakovcu (ulje na platnu), na koju sam posebno ponosna, i 3 pejzaža.

Jako mi je lijepo na ovim satovima, uživam sa sebi sličnima (malim umjetnicima), njegujem svoj hobi i nadam se da će on možda prerasti u nešto više.
CMS za škole logo
Osnovna škola Krunoslava Kutena / Trg Petra Zrinskog 2, HR-10340 Vrbovec / os-kkutena-vrbovec.skole.hr / ured@os-kkutena-vrbovec.skole.hr
preskoči na navigaciju