preskoči na sadržaj

Osnovna škola Krunoslava Kutena

 > Naslovnica
Obavijesti

OD PONEDJELJKA 16.3.2020. NASTAVA NA DALJINU

Autor: Žarko Popović, 15. 3. 2020.

Poštovani roditelji, učenici i učitelji!

Sukladno odlukama Vlade RH i MZO od ponedjeljka 16.3.2020. prelazimo na nastavu na daljinu i učenici neće dolaziti u školu. Učenici od 1. do 4. razreda koji nemaju organizirani nadzor kod kuće mogu doći u školu a njihovi roditelji dužni su o tome izvjestiti razrednike još danas 15.3.2020.

Shodno obraćanju ministrice Blaženke Divjak izdvajamo najbitinje informacije:

  • U ponedjeljak će svi učenici OŠ i maturanti imati mogućnost pratiti nastavu na televiziji.
  • Razredna nastava na HRT 3 Škola na Trećem
  • Viši razredi osnovne i maturanti na Sportskoj televiziji
  • 1.-4. razred OŠ U školi se neće odvijati nastava, a Školu na Trećem će pratiti u školi ako je njihov termin dok su u školi na rasporedu, inače od kuće.Samo roditelji koji nemaju mogućnost ostaviti dijete pod nadzorom doma, ostavljaju dijete u školi.
  • 5. do 8. razred U ponedjeljak gledaju nastavu na Sportskoj televiziji i testiraju virtualni razred s razrednikom.U utorak gledaju nastavu na SPTV i testiraju virtualni razred s razrednikom i predmetnim nastavnicima, idu u virtualni razredi slijede upute razrednika i predmetnih nastavnika. Od srijede razrednici daju u virtualnim razredima učenicima raspored i obavijesti, predmetni nastavnici daju aktivnosti i zadatke.
  • Ako učenik nije bio aktivan cijeli dan u virtualnom razredu, svoj izostanak treba opravdati razredniku.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno se obratite razrednicima, učiteljima, pedagoškoj službi, ravnatelju. U privitku možete vidjeti raspored za ponedjeljak 16.3.2020.

Puno strpljenja, znanja i sreće u nastavi na daljinu!


Priloženi dokumenti:
Raspored_sati_za_16.3.2020.pdf (79.58 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola Krunoslava Kutena / Trg Petra Zrinskog 2, HR-10340 Vrbovec / os-kkutena-vrbovec.skole.hr / ured@os-kkutena-vrbovec.skole.hr
preskoči na navigaciju